Létající prostředky

10.02.2014 21:04

Hůlka

Ano, s hůlkou se dá také létat, ale jde o velmi nebezpečný způsob. Za prvé letíte prostě jenom ve vzduchu a je to mnohem nebezpečnější a horší se vymlátit s hůlkou, než s koštětem a za druhé si kromě sebe můžete zlomit i hůlku. Také to ovládá jen absolutní menšina kouzelníků a naučit se tomuto umění je skoro nemožné.

Koberec

Létající koberec je používán především v Africe a v arabských zemích. (Indie, Bangladéš, Turecko Egypt, Arabské Emiráty,...) Jen v Evropě je zakázaný a je nejznámější z oblasti neobvyklých létajících prostředků.

Kufr

Do létajícího kufru si můžete sednou i na šířku i na výšku a poté už řiďte jako u normálního koštěte.Ve dvou lidech si každý sedněte do jié půlky otevřeného kufru a znovu se chovejte jako na koštěti. Pozor! Chcete-li létat v dešti, bylo by vhodno si do kufru udělat díry, aby vám voda nezpůsobila přetížení a následný pád kufru.

Otep

Jelikože otep jsou jen svázané klacíky, které mohou ze svazku kdykoliv vypadnout, nejezděte ve výše zmíněném dopravním prostředku na moc dlouhé vzdálenosti.

Koště

Každý z nás jistě zná tento nejčastější létající prostředek. Na koštěti létají vdnešní době všichni apostupně tyto klacíky zdokonalují. Existuje několik druhů košťat: Osobní, sportovní, nákladní, pro hromadnou dopravu a nakonec neobvyklá vojenská.